Handla grossist. Du sparar tid och pengar!
Fri frakt när du handlar över 1000 kr

pack1_ lock Created with Sketch.  

Säkra betalningar

pack1_ local-shipping Created with Sketch.  

Snabba leveranser

pack1_ loop Created with Sketch.  

14 dagar ångerrätt

Aktiva filter

Välkommen till Städ & Hygien-kategorin hos WebbGross! Här hittar du allt du behöver för att hålla ditt hem eller arbetsplats rent och fräscht. Vi har ett brett sortiment av toalettpapper och torkpapper från noggrant utvalda varumärken.

Att handla hos oss innebär att du får snabba leveranser på våra lagerförda artiklar. Vi vet att tid är värdefullt och därför strävar vi alltid efter att leverera dina varor inom samma vecka. Dessutom kan du alltid räkna med vår hjälpsamma och trevliga support om du har några frågor eller behöver hjälp.

Vi erbjuder också bra priser på våra produkter. Vi förstår att ekonomin är viktig för både företag, myndigheter och privatpersoner. Därför har vi satt konkurrenskraftiga priser på våra toalettpapper och torkpapper, utan att kompromissa på kvaliteten.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att du gör säkra betalningar. Vi använder oss av standardiserade och pålitliga betalningsmetoder för att säkerställa att dina transaktioner är skyddade.

Vi strävar efter att erbjuda standardiserade varor av hög kvalitet. Oavsett vilket märke eller typ av toalettpapper eller torkpapper du väljer kan du vara säker på att du får p