Handla grossist. Du sparar tid och pengar!
Fri frakt när du handlar över 1000 kr

Vi på WebbGross förstår och värdesätter kundens förtroende till oss. För att förtjäna just ditt förtroende vill vi respektera din integritet när vi hanterar dina personuppgifter och din dataanvändning på www.webbgross.se. Denna dataskydd & integritetspolicy har framkallats i syfte att informera dig om vilka typer av uppgifter vi samlar in, vad vi gör med dem och hur du kan kontrollera vår användning av dem.

Senast uppdaterad: 2020-12-01.

WebbGross.se använder senaste SSL-krypteringstekniken för att garantera dig din säkerhet hos oss när du anger känslig information. Denna teknik säkerställer att personuppgifter eller annan information som passerar våra servrar inte kan ses, avlyssnas eller ändras av någon tredje part på internet.

_ssl.jpg

Vem kontrollerar mina personuppgifter?

Dina personuppgifter samlas och behandlas av:

WebbGross / Wide Business 
Bakgärdesvägen 4
76297 Edsbro

E-post:  kontakt@webbgross.se 

Registreringsnr: 802498-6799

Vilken information samlas in av WebbGross?

Vi sparar och hanterar endast personuppgifter som du frivilligt förser oss med när du registrerar ett konto hos oss eller när du genomför en transaktion genom hemsidan.

Inkluderat sådana personuppgifter är: titel, förnamn och efternamn, företagsnamn, momsregistreringsnummer (om relevant), personnummer, kön, e-postadress, användarnamn, frakt och faktureringsadress (inklusive postnummer, stad och land), telefonnummer, betalningsinformation (såsom betalkortsnummer och giltighetsdatum).

Vi samlar dessutom in följande uppgifter om du frivilligt delar den med oss:

Hur du hittade vår hemsida, ditt visitkort, antalet anställda och när ditt företag grundades om du är en företagskund. Detta kallar vi kollektivt "Transaktionsdata".

Hur uppdaterar jag mina personuppgifter?

Det är viktigt att vår databas är korrekt och uppdaterad.
För att nyttja din rätt att få tillgång, göra viktiga ändringar eller radera dina personuppgifter, var god och kontakta kundtjänst.

Hur använder WebbGross mina personuppgifter?

WebbGross hanterar transaktionsdata för att behandla dina köp och betalningar, samt för att på ett effektivt sätt kommunicera med dig gällande din order. 

Vem delar WebbGross mina personuppgifter med?

WebbGross samarbetar med tredjepartsleverantörer. Detta inkluderar leverantörer för frakttjänster, betalnings- och momsverifikationstjänster, samt leverantörer som möjliggör ytterligare funktioner på hemsidan (vilka du är fri att använda) sådana som chatt och produktrecensioner. Våra samarbetspartner och leverantörer får endast tillgång till den information om dig som de behöver för att kunna utföra sina tjänster. Det är inte tillåtet för dem att använda eller avslöja dina personuppgifter för andra ändamål.

I enlighet med rådande lagstiftning har WebbGross rätt att lämna över personuppgifter till polis och andra instanser som lagen kräver att vi delar uppgifterna med.

Vi kan också dela dina personuppgifter med instanser som vi anser vara nödvändiga för att förhindra skada på annan person eller egendom, för att förhindra bedrägeri och/eller för att säkerställa och skydda våra eller andras rättigheter.

Hur kan jag begränsa användandet och delningen av mina personuppgifter?

Du kan återkalla och radera dina uppgifter och ditt godkännande när som helst genom att kontakta oss.

Hur kan jag få kontakt med WebbGross?

Om du har frågor om vår hantering av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post kontakt@webbgross.se eller telefon 08-509 204 40. Det går även bra att använda denna länk till kontakformuläret.