Handla grossist. Du sparar tid och pengar!
Fri frakt när du handlar över 1000 kr

Fraktkostnader

Leveransavgiften sjunker automatiskt när ordervärdet ökar - upp till 1000 kr, därefter bjuder WebbGross på leveransavgiften.

Beställ produkter för  Frakt inkl. moms 
1 - 124 kr 125 kr
125 - 299 kr 105 kr
300 - 799 kr 85 kr
800 - 999 65 kr
Över 1000 kr Fri frakt!

* Priserna ovan kan variera beroende på flertalet faktorer som t.ex. valutakurs, transportmetod, produktens art, m.m.

Frakt och leveransvillkor

Vi försöker i möjligaste mån informera dig om beräknat leveransdatum när du gör en beställning. Produkterna får endast levereras efter godkännande av kundens uppgifter. Om uppgifterna inte stämmer överens med vår policy i dessa villkor har WebbGross rätt att häva avtalet och informera dig om detta per e-post eller brev. Vi kan även komma att försöka nå dig via angivet telefonnummer.

Om delar är skadade eller saknas från din beställning, ska du kontakta oss inom skälig tid efter att leverans har mottagits, eller om beställningen har levererats via en WebbGross-återförsäljare inom skälig tid från och med när du mottagit produkt(er), genom att skicka e-post till kontakt@webbgross.se.

Leverans/Upphämtning

Leverans sker i regel dagen efter om beställningen görs innan kl. 12.00 - med undantag för vissa orter, t.ex. norr om Sundsvall och Gotland. Produktens lagerstatus samt händelser utanför WebbGross kontroll kan även påverka leveranstiden. Om du har lämnat ditt mobilnummer till oss underlättas kommunikationen mellan dig och budet genom att du t.ex. får en SMS-avisering om din leverans och upphämtning.

WebbGross försöker i högsta mån leverera direkt till din dörr, eventuellt levereras produkter till något av våra logistikpartners utlämningsställen i Sverige som har angetts av dig eller annan överenskommen adress.

Produkterna skickas från våra distributionscenter, det finns ingen möjlighet att avstå från leveranskostnader eller undvika de kostnader det innebär om du köper en produkt från oss. Leverans som inte hämtas från ombud inom 14 dagar och returneras till avsändare debiteras mellan 10-30% av ordervärdet beroende på beställningens omfattning och uppstådda kostnader med anledning av kundens hantering.

Det är möjligt att beräknad leveranstiden anges under beställningsprocessen. Om du väljer att beställa flera produkter kan olika leveranstider komma att gälla. Notera att WebbGross frånträder sig all ansvar för angivna leveransdatum.

Ersättning

Du har endast rätt att kvitta motkrav under förutsättning att motkravet har fastställts av domstol eller godkänts skriftligen av WebbGross.

Ställa in betalning

Du har endast rätt att ställa in en betalning om motkravet rör samma order.

Rätt till kvarhållande

Produkterna tillhör WebbGross tills dess att fullständig betalning av alla utestående belopp har mottagits.

Skador vid leverans ***

Om produkterna levereras till dig med synliga skador (från transporten), ber vi dig att omedelbart underrätta budet samt underrätta vår kundtjänst snarast möjligt.