Handla grossist. Du sparar tid och pengar!
Fri frakt när du handlar över 1000 kr

pack1_ lock Created with Sketch.  

Säkra betalningar

pack1_ local-shipping Created with Sketch.  

Snabba leveranser

pack1_ loop Created with Sketch.  

14 dagar ångerrätt

Aktiva filter

Välkommen till Kök & Servering på WebbGross! Här hittar du allt du behöver för att skapa en vacker och funktionell matsal. Vårt sortiment av glas, porslin och bestick är noggrant utvalt för att möta både företag, myndigheter och privatpersoners behov.

Med våra lagerförda artiklar kan du se fram emot snabba leveranser redan samma vecka. Vi vet hur viktigt det är att få dina varor i tid, och vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och effektiv shoppingupplevelse.

För oss är kundservice en prioritet. Vår hjälpsamma och trevliga support finns alltid där för att besvara dina frågor och hjälpa dig hitta rätt produkter för dina behov. Vi vet att varje kund är unik och vi gör allt vi kan för att ge dig den personliga uppmärksamhet du förtjänar.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Vårt mål är att vara din pålitliga leverantör av glas, porslin och bestick till bra priser. Och du kan vara trygg i att våra betalningar är säkra och att våra varor uppfyller höga standarder.

Så ta en titt i vår kategori Glas porslin och bestick och låt dig inspireras av vårt breda sortiment. Oavsett om du letar efter eleganta vinglas, robusta tallrikar eller moderna bestick, har vi något som passar din stil och smak. Låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd matupplevelse!