Handla grossist. Du sparar tid och pengar!
Fri frakt när du handlar över 1000 kr

pack1_ lock Created with Sketch.  

Säkra betalningar

pack1_ local-shipping Created with Sketch.  

Snabba leveranser

pack1_ loop Created with Sketch.  

14 dagar ångerrätt

Aktiva filter

Välkommen till WebbGross, din ultimata destination för allt inom kök och servering! I vår fantastiska kategori Baktillbehör hittar du allt du behöver för att bli den mästerbagare du alltid drömt om att vara. Vi har noga valda varumärken och ett stort sortiment av lagerförda artiklar som levereras direkt till din dörr inom samma vecka.

Oavsett om du är ett företag, en myndighet eller en privatperson, kan du hitta allt du behöver för att lyckas i köket hos oss. Vårt dedikerade och hjälpsamma supportteam finns alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och ge dig den bästa shoppingupplevelsen.

Vi strävar efter att erbjuda dig de bästa priserna på marknaden, utan att kompromissa med kvaliteten. Hos oss kan du vara säker på att hitta standardiserade varor som hjälper dig att ta dina bakverk till nästa nivå.

Vi erbjuder också säkra betalningar för din trygghet och bekvämlighet. Du kan känna dig lugn och säker när du handlar hos oss.

Så varför vänta? Ta steget in i vårt baktillbehörsparadis och låt din kreativitet flöda. Oavsett om du behöver bakformar, vispar, dekorationer eller något annat, har vi allt du behöver för att bli en riktig bakmästare. Beställ nu och upptäck själv varför WebbGross är det självklara valet för alla dina köksbehov.