Handla grossist. Du sparar tid och pengar!
Fri frakt när du handlar över 1000 kr

pack1_ lock Created with Sketch.  

Säkra betalningar

pack1_ local-shipping Created with Sketch.  

Snabba leveranser

pack1_ loop Created with Sketch.  

14 dagar ångerrätt

Aktiva filter

Välkommen till WebbGross Städ & Hygien, där du hittar ett brett utbud av påsar och säckar för alla dina behov! Vi är stolta över att erbjuda dig en professionell och smidig shoppingupplevelse, där vårt stora sortiment och noga utvalda varumärken garanterar hög kvalitet och pålitlighet.

Behöver du påsar för att organisera och förvara dina städprodukter? Vi har ett stort urval av praktiska plastpåsar och förslutningsbara påsar, som håller dina rengöringsmedel och verktyg säkra och ordnade. Våra robusta soppåsar är perfekta för att hantera större mängder avfall, samtidigt som de håller din omgivning ren och fräsch.

För dig som driver företag eller är ansvarig för en offentlig plats, är våra specialiserade sopsäckar ett oumbärligt verktyg. Våra säckar är tillverkade av slitstarka material och klarar av att hantera tunga belastningar utan att spricka. Med snabb leverans och standardiserade varor kan du vara säker på att din verksamhet fortsätter att vara effektiv och ren.

Vi på WebbGross är stolta över att erbjuda dig mer än bara produkter. Vår hjälpsamma och trevliga support står alltid till ditt förfogande för att svara på dina frågor och ge dig den bästa möjliga servicen. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, så att du kan göra smarta inköp utan att kompromissa med kvaliteten.

Säkerheten är viktig för oss, och därför erbjuder vi säkra betalningsalternativ för att skydda dina transaktioner. Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vare sig du är en företagskund, myndighet eller privatperson.

Så varför vänta? Utforska vårt färgstarka utbud av påsar och säckar och hitta det perfekta valet för dina städ- och hygienbehov. WebbGross Städ & Hygien är din pålitliga partner för att göra städningen enkel och effektiv. Beställ idag och upptäck skillnaden!